7 tekenen dat je op het punt staat je soulmate te ontmoeten

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 18 April 2020

7 tekenen dat je op het punt staat je soulmate te ontmoeten

Wie verlangt er niet naar om zijn ware soulmate te ontmoeten waarmee je je leven kan delen. Maar hoe weet je dat je die liefde gaat vinden of misschien al hebt gevonden? Dit zijn 7 tekenen dat jouw geliefde binnenkort je leven binnen wandelt.

Vergeef jezelf

De eerste stap om je prins op het witte paard of je droomvrouw te vinden is jezelf vergeven. Er wordt vaak gesproken over het vergeven van anderen, maar hoe zit het met jezelf vergeven? Ongeacht wat er zich in het verleden heeft afgespeeld, het is aan jou om dingen los te laten en compassie te hebben met jezelf voor wat er gebeurd is.

Minder wanhopig overkomen

Je wilt wanhopig een lief, jij en miljoenen anderen. Dat verlangen volledig en genadeloos toestaan is het eerste wat je kunt doen. In plaats van er minder mee bezig te zijn, raad ik je aan er méér mee bezig te zijn, visualiseer je gedroomde partner, ga volledig in het gevoel mee. Gebruik je verlangen als fakkel om op ontdekkingstocht te gaan in jezelf. Graaf diep in jezelf, je zult dingen ontdekken waar je later veel aan zal hebben. Je zal een brandend, helder licht uitstralen waardoor je ongelooflijk aantrekkelijk wordt voor de ander.

Positieve mindset

Gedachten zijn krachten! Jouw gedachten en overtuigingen bepalen hoe jij de wereld om je heen ziet maar ook hoe de ‘wereld’ jou ziet. Door een positieve mindset straal je positieve energie uit en trek je de juiste mensen aan die op hetzelfde level zitten. Onze gedachten zijn als magneten. Sta je positief in het leven dan trek je automatisch positieve mensen aan.

Wees voor jezelf

Eén van de belangrijkste dingen in de liefde is dat je jezelf kunt zijn bij je partner. Onvoorwaardelijke liefde is de ander nemen zoals hij/zij is. Wanneer je teveel bezig bent met de wensen, de mening, de gevoelens van de ander, kun je jezelf nog weleens verliezen. Respecteer de ander zoals je zelf wenst gerespecteerd te worden, zodat ieder de kans krijgt om volledig te zijn wie je werkelijk bent.

De ander haalt het beste in je naar boven

Liefde staat gelijk aan samen groeien. Motiveer elkaar om samen verder te ontwikkelen, samen die weg te bewandelen naar gezamenlijke groei. Iemand die je motiveert om het beste uit jezelf te halen en je hierbij helpt is jouw liefde zeker meer dan waard.

Je krijgt een energieboost

Wanneer je het gevoel hebt, leeg gezogen te worden dan is dit niet de juiste match. Energiezuigers geven een negatieve invloed op je geluksgevoel. Van échte, ware liefde krijg je energie wanneer je tijd met elkaar doorbrengt.

Onafhankelijkheid is een must

Je bent bang om verlaten te worden en dit zie je terug in de zoektocht naar een relatie. Stap niet in een relatie uit angst om alleen te zijn. We willen ons allemaal veilig voelen maar echte liefde vind je pas als je jezelf onafhankelijk van de ander kunt opstellen.

Warme groet,

Kathleen