Because we love you.

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 9 February 2018

Februari is traditioneel de lofzang op de liefde. ” Love is in the air…everywhere you look around.
Geen ‘Prince – Princess’ aan jouw zijde? Geen nood! Met deze tips wordt Valentijn toch gegarandeerd een topdag!

Organiseer een singlefeestje

Bel al je single vrienden op en organiseer een feestje bij je thuis of op locatie. Vraag dat iedereen iemand meebrengt die ook single is. Wie weet ontmoet je op die avond je ‘Valentijn’.

Tijd om jezelf te verwennen

Alles start met jezelf graag zien. Neem een warm (bubbel)bad en laat het voldoende schuimen waar je fijn kan in ontspannen. Tijd voor een manicure, pedicure, gezichtverzorging met een lekker glaasje wijn of bubbels en goeie muziek. Zo’n spa-avondje is trouwens ook erg leuk met vriendinnen.

Een goeie film en (véél chocolade)

Klinkt cliché maar dat maakt het net zo leuk. Kruip onder je warme dekens met je favoriete film of serie en zorg voor veel chocolade? Op zo’n avond mag dit wel eens. Ongestoord kunnen genieten, me-time.

 Plan je toekomst

Tijd om eens op afstand je eigen leven te bekijken. Leg de focus bij jezelf en je eigen ontwikkeling. Waar sta ik op vandaag? Waar wil ik naartoe? Waar ben ik dankbaar voor? Wat wil ik nog bereiken? Denk aan alle dingen die je gelukkig maken. Noteer alles en maak een mooi visionboard. Zo kan je er elke dag naar kijken en zullen je doelen sneller realiteit worden.
 
Happy Valentine to all of you !

Matchmaker en relatie-experte Kathleen Callewaert
www.soulmate4life.be - 0494 29 30 87