Blind getrouwd! (Liefdes)Relatie met toekomst?

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 22 February 2018

 

Staat het in de sterren geschreven wie onze partner wordt, dit met of zonder hulp van buitenaf?
 

In vergelijking met de start van 'Soulmate' in 2007 is de taboe omtrent een relatiekantoor voor een groot stuk weggevallen en dankzij het programma 'Blind getrouwd' krijgen mensen toch minder schroom, minder drempelvrees om naar een relatiekantoor te stappen.

 

Een brede waaier aan mogelijkheden worden ons op vandaag aangeboden om met mensen in contact te komen. Dit van een datingsite, relatiekantoor, via vrienden, sportclub, verenigingen, netwerking, cultuur, feestjes, toevallige ontmoeting, Tv programma’s tot ‘Blind getrouwd’. Als relatie-experte en matchmaker is het leuk om vanop afstand te zien hoe koppels worden gematcht in het programma ‘Blind getrouwd’.

Wat is nu belangrijk om mensen te koppelen? Eerst en vooral het opmaken van een goed persoonlijkheidsprofiel door middel van een vragenlijst en een diepgaand gesprek met de klant. Persoonlijke eigenschappen en voorkeuren, karaktertrekken, interesses, behoeften en verwachtingen van een mogelijke partner worden uitgespit. Op een intuïtieve manier de puzzelstukjes met elkaar samenbrengen.

 

De combinatie van het persoonlijkheidsprofiel en mijn intuïtie scoren het hoogst. Eén ding als matchmaker waar je niet kan voor zorgen is de ‘KLIK’, de ‘CHEMIE’. Hoe goed mensen ook bij elkaar passen als de klik er niet is, zien we weinig kansen tot slagen.

 

Dit is nu het gevaar die schuilt bij blind trouwen. Hoe goed beiden ook zijn gescreend en gematcht, het is niet voorspelbaar of de vonk echt zal overslaan. Liefde en passie zijn nog altijd de sleutelwoorden voor een goede en gezonde relatie. Uit de lichaamstaal, gelaatsexpressie kan je de emoties aflezen wat die personen op dit moment voelen. Angst, afkeer, verdriet, verrassing, blijdschap.. Velen stellen zich de vraag: Is dit geen brug te ver? Waar gaan we naartoe? Waar zijn de waarden en normen? Wordt het huwelijk niet te lichtvoetig opgevat?...

 

Durf die vragen aan jezelf te stellen, indien dit voor jou goed aanvoelt dan is dit ok maar het zal voor weinigen weggelegd zijn. Neem rustig de tijd om iemand te leren kennen. Liefhebben is een kunst die je kan aanleren.

 

De schoonheid binnen een relatie is de romantiek, de passie en het samen groeien. Een huwelijk wordt aangegaan wanneer geliefden samen hun levenspad willen bewandelen, hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar willen bezegelen. Wil jij ook graag ten huwelijk gevraagd worden? Wij mikken op ‘pure’ liefde. Je krijgt de tijd om verschillende, spontane ontmoetingen te hebben zonder de druk van ‘moeten’. Soulmate staat voor puurheid, ontmoet jouw zielsverwant. Streef jij daar ook naar?

 

Warme groet,

Kathleen