Boek succes op een éérste date!

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 12 September 2017

Een eerste date kan soms stressvol zijn. Enkele tips maken je wegwijs in de wereld van ‘singles en daten’. De eerste indruk, etiquette tijdens een romantisch dinertje tot een eerste kus. Het zijn juist de details die een date tot een succes maken.

1. Eerste indruk Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk na te laten, grijp je kans! Toon je van je mooiste kant. Ga voor een verzorgde en natuurlijke look, kies de geschikte kleding uit, vooral niet te sexy. Hij moet ook nog oog hebben voor wat je te vertellen hebt. Een date let als eerste op je glimlach, maak oogcontact en straal zelfvertrouwen uit.

2. Complimenten Iedereen is gediend met een oprecht en gemeend compliment. Dus de beste datingtip is om een goede sfeer tussen jullie te creëren. Dat doe je door je date een oprecht en gemeend compliment te geven. Dat hoeft zeker niet altijd over het uiterlijk te gaan. Iets in de trend van ‘jij bent een vrolijk, spontaan en positief ingesteld persoon’, dit werkt vaak veel beter.

3. Stel je open Geef iedereen een kans, al voldoet die persoon niet op het eerste zicht wat je verwacht van je eerste date. Sta open voor iets nieuws, verruim je horizon. Wie weet waar je nog allemaal achter komt…

4. Originele date Bedenk een leuke locatie voor jullie eerste date. De combinatie van een activiteit en converseren is ideaal. Het gaat over de afwisseling. Ze krijgt een avontuurlijk gevoel als je een leuke flirt bent en een dynamische sfeer creëert. Praat over positieve dingen en wees open en eerlijk. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, maak dat dan ook meteen duidelijk.

 

Warme groet, Kathleen Callewaert