Isabel werd recent ten huwelijk gevraagd!

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 15 January 2018

Graag deel ik hierbij een mooi interview die spontaan tot leven kwam. Isabel werd eind 2017 ten huwelijk gevraagd door Mark, beide klanten van Relatiekantoor Soulmate.
Isabel was zo enthousiast en kwam met haar verhaal bij Barbara die intussen ook klant is geworden. Twee positieve dames die nog geloof hebben in de liefde. Barbara contacteerde me met de vraag een interview te mogen afnemen van Isabel en haar partner. Zo ontstond het mooie, waargebeurde verhaal. Ik laat jullie graag mee genieten.

Interview

1. Hoe kwam je erbij Relatiekantoor Soulmate te contacteren?

Ik ben 47 jaar en vier jaar gescheiden. Door mijn drukke werkomstandigheden vond ik niet de juiste weg om iemand te ontmoeten. Het alleen-zijn viel mij echter zwaar en mijn ouders, kinderen en goede vrienden raadden mij aan om mijn leven opnieuw op de rails te zetten. Ik wenste een man die vrij was en zich wilde engageren in een stabiele relatie.
Ik wilde geen dating met internet, te onpersoonlijk. Ik zocht via Google, en kwam bij Kathleen terecht. Ik mailde haar en ’s anderendaags belde ze mij op. Ze was zeer open, ook naar haar renumeratie.

2. Hoe ging dat verder in zijn werk?

Kathleen kwam bij mij op bezoek. Voor het intake-gesprek nam ze ruim de tijd.
Ze stelde mijn profiel op die ze mij nadien voorlegde evt. ter aanpassing.

3. Hoe verliep het dan verder?

- Ik ontving per mail een profiel van de kandidaat-partner en vond het ok.
- De man in kwestie ontving mijn profiel en GSM-nummer, zonder foto, noch woonplaats. Enkel mijn voornaam. Kathleen hecht héél veel waarde aan het bewaren van de privacy.
- Een afspraak werd gepland…. Bij de eerste twee ontmoetingen had ik niet direct een klik. Gelukkig had Kathleen mij gewaarschuwd! En ik werd “uitgedaagd” om de moed niet te verliezen.
- De derde ontmoeting was raak…. alhoewel groot enthousiasme was er nog niet, noch van mij noch van mijn partner. Eerdere teleurstellingen maakten ons voorzichtig. We spraken verder af, deden leuke dingen samen en merkten dat we veel raakpunten hadden.

Tot op vandaag groeit onze relatie naar een diepe innigheid. Mijn partner vroeg me recent ten huwelijk!
Vroeger ontmoette men elkaar op een familiefeest, in een dancing. De tijden zijn veranderd. Via internet wordt de communicatie oppervlakkiger.

Als je een persoonlijke aanpak en professionaliteit wenst, dan is Kathleen DE aanrader!