Liefde in tijden van Corona. Waag je kans!

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 28 March 2020

Liefde in tijden van Corona: Waag je kans!

In deze bijzondere tijden sta jij aan het roer van jouw leven. Dan zijn vrijheid, gezondheid en vertrouwen niet meer afhankelijk van iets buiten jou, maar zit het ín jou. En dát gaat iets met je doen.
Wanneer je de huidige omstandigheden benut om er vanuit dit perspectief naar te kijken, dan zou het je wel eens een enorme kans kunnen bieden. Ook in de ‘LIEFDE’.

Nu we met z’n allen tijd hebben, bereiden we ons best voor om de liefde te ontmoeten.

Intakegesprekken kunnen doorgaan via Facetime of Skype in Coronatijden. Ik trek de nodige tijd uit om je beter te leren kennen, na te gaan wie je bent en wat je zoekt. Ik ga met jou een gesprek aan en we overlopen een tal van vragen zodat ik een goed beeld kan schetsen van wie je bent, wat je zoekt, wat je waarden en normen zijn, hoe je in het leven staat… Uw profiel wordt met de nodige zorg  en mijn sterke intuïtie opgemaakt. Dit wordt per mail verstuurd samen met je contract.

Sta je te popelen om te daten in Coronatijden? Geen nood! Ik kijk uit met wie ik je kan matchen en zij die wensen kunnen een date ontvangen. De afspraak dient wel online te gebeuren via Facetime of Skype. Neem de nodige tijd om te communiceren en wie weet brengt Corona de Liefde van je leven.

Wacht jij liever om face to face te daten, geen nood. Je contract begint pas te lopen vanaf je eerste date!

Alle info vind je via http://www.soulmate4life.be/pakketten

Voor verdere inlichtingen bel me, schrijf me.

 

Warme, liefdevolle groet,

Kathleen
0494 29 30 87