Tips om de feestdagen door te komen.

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 14 December 2017

Weerom een jaar die is voorbij gevlogen. De Kerstperiode is één van de gezelligste periodes van het jaar, maar geldt dat ook voor jou? Uit onderzoek blijkt dat singles nu niet bepaald vrolijk worden van al die feestdagen. Sommigen zouden de feestdagen zelfs liefst gewoon overslaan, maar dat is nergens voor nodig.
We geven u alvast wat tips om de eindejaarsperiode toch gezellig door te brengen.

Ga vooral niet alleen zitten in je zetel.

Leuke eindejaarsfeesten beleven valt of staat met het juiste gezelschap. Het is best verleidelijk om in je eentje thuis te blijven en dan ontloop je ook de steeds lastige en weerkerende vragen die je niet wilt aanhoren. En toch moet je blijven buitenkomen! Zorg dat je in een gezelschap bent zowel van koppels als singles zodat je ongemakkelijke momentjes kan voorkomen.
Geen zin om erop uit te gaan?
Heb je helemaal geen zin om erop uit te gaan dan is het tijd om jezelf eens hartelijk te verwennen. Haal een lekkere menu bij de traiteur, open de beste fles wijn of champagne en droom weg dat je op een zonovergoten eiland zit met een tafeltje aan het water. Je hoort het ruisen van de zee, je voelt de warmte op je huid en je droomt weg van de prins(es) die op je pad komt. Hef je glas op jezelf, je toekomst en toast op een mooi, warm, liefdevol envredevol nieuw jaar.
Zet een leuke, ontspannende film op verder genietend van je glaasje.

Singles ontmoeten singles

Kies voor een oudejaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om een gezellig feestelijk oud & nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Zoek via internet een leuk event voor singles. Geef jezelf de kans om eventueel je toekomstige partner te ontmoeten . Geniet van een spetterende jaarwisseling.

Boek een vakantie of trip

Wat houd je tegen om een reis te boeken? Met de eindejaarsfeesten worden vaak reizen voor singles georganiseerd naar een heerlijke bestemming. Door met een leuke groep op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en ontdek je terug een nieuw stukje van de wereld. Geef jezelf nieuwe kansen.
Verwen jezelf met een mooi cadeau.

Wij wensen je een liefdevol, vredevol eindejaar en wees vooral dankbaar voor wat was, wat is en wat komen zal.

Met heel veel liefde en licht
Kathleen