Vind de perfecte partner in 10 stappen – Constructieve communicatie in relatie!

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 22 March 2020

Vind de perfecte partner in 10 stappen – Constructieve communicatie in relatie!

Het maakt niet uit of je single bent of in een relatie zit, iedereen wordt geconfronteerd met de invloed van het Corona virus. Iedereen wordt in deze periode relationeel en emotioneel extra uitgedaagd.
Ik zie het als een uitnodiging naar zelfzorg en zelfliefde ofwel ZELFLIEFDE in actie. Sta jezelf toe om alle gevoelens die naar boven komen toe te staan. Niets hoeft weg maar alles mag er zijn. Hoe lastig het soms ook is.

DE DVD is zowel voor mensen in een relatie als voor singles.

Constant samenleven als koppel kan voor heel wat problemen zorgen. Graag bied ik je hulp via de DVD om tot inzicht te komen en er als koppel sterker uit te komen.

Voor de singles:

Bereid je voor om de juiste partner, je soulmate aan te trekken, nu we met z’n allen een zee van tijd hebben. Het Corana virus toont ons meer dan ooit dat we bewuster moeten omgaan met alles.Oppervlakkigheid is niet meer aan de orde. Herontdek jezelf, leer van jezelf te houden en dan pas kan je de juiste liefdespartner aantrekken. Op een heldere manierhelpt de dvd je dichter bij jezelf te brengen en je toekomstige partner aan te trekken. Iedereen kan de nodige tips & tricks gebruiken.

“In m’n praktijk merk ik dat singles of koppels wel boordevol goede bedoelingen zitten maar vaak geen heldere kijk hebben op de stappen die ze moeten ondernemen om de voor hen perfecte partner te ontmoeten of bij koppels om een constructieve relatie verder uit te bouwen Ik werkte een leidraad uit in tien heldere stappen.

Eénmaal een aantal basisregels onder de knie kan je ze op je eigen persoonlijke manier toepassen en op je eigen tempo aan je zelfontwikkeling werken. Het helpt je doelen stellenen ze te verwezenlijken. Ik geef tips hoe je een goede eerste indruk maakt, over hoe je best communiceert, over je perfecte lichaamstaal, oefeningen om je relatie te versterken,en over hoe je zelf geluk creëert, enz..

‘Het geluk zit in een klein hoekje’… In dit geval op een klein schijfje.

In de studio’s van Ment TV werd de dvd opgenomen met Kathleen Callewaert en Lex De Groot (voice over).

Het eindresultaat werd een stijlvolle, leerrijke dvd met mooie beelden, aangepaste muziek.

De bedoeling is mensen hierbij te ondersteunen om hun doel te bereiken in hun leven nl. hun perfecte partner te ontmoeten of de koppels te ondersteunen als het wat moeilijker gaat en hun eigen geluk te creëren.

DANK OM DEZE DOOR TE STUREN NAAR SINGLE KENNISSEN/VRIENDEN OF KOPPELS DIE EEN DUWTJE IN DE RUG NODIG HEBBEN OM TOT EEN CONSTRUCTIEVE COMMUNICATIE TE KOMEN EN DIE HIERDOOR HET GELUK (HER)VINDEN.

Lieflijke, warme, gezonde groeten

Jouw persoonlijke matchmaker en relatie-experte

Kathleen