"Het gaat om twee mensen die van elkaar houden,
wat is het probleem?"
Janet Jackson

Holebi's

Goed, je bent een man en valt op mannen, of een vrouw en valt op vrouwen. 

Nou en? Je bent heus niet alleen.

Vijf tot tien procent van de bevolking is holebi. Homoseksualiteit is aanwezig in alle culturen, in alle periodes van de geschiedenis, in alle maatschappelijke klassen. Holebi’s zijn geen wezens van een andere planeet. Ze leven niet in een ander land, maar bij jou om de hoek.

Vlaanderen telt naar schatting zo’n 200.000 holebi-singles ouder dan achttien. Velen onder hen zoeken een stabiele, harmonieuze relatie. Net als voor hetero-singles is het voor hen ook vaak als zoeken naar een naald in een hooiberg.

Dikwijls wordt nog gedacht dat holebi’s alleen uit zijn op wisselende contacten. Dat ze vluchtige onenightstands verkiezen boven een duurzame liefdesrelatie. Dat is evenwel een achterhaald vooroordeel. De meeste homomannen en lesbische vrouwen verlangen net zozeer als hetero’s naar een stabiele, langdurige relatie, gebaseerd op liefde, intimiteit en respect. De juiste partner vinden is evenwel – net als bij hetero’s - niet altijd eenvoudig. Velen beproeven hun geluk op een aantal gay-datingsites, maar komen van een kale reis terug. En er in het dagelijkse leven de gelijkgeaarden uitpikken blijkt ook niet zo simpel, de ‘gaydar’ durft al een keer te haperen…

Voortaan is er www.soulmate4holebis.be om je te helpen in je zoektocht naar die ene die je gelukkig maakt en geborgenheid geeft. Want een hechte relatie gaat voor de meesten onder ons toch nog altijd boven het zo vaak misleidend verheerlijkte singlebestaan. Uit een Brits onderzoek blijkt overigens dat holebikoppels gelukkiger zijn in hun relatie dan de meeste heterokoppels. En ook dat holebi's steeds minder wisselende partners hebben, dat het homohuwelijk gezond is en dat kinderen die opgroeien bij holebi koppels gelukkiger zijn.

Blijf dus niet langer alleen. Durf de stap te zetten en contacteer ons voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. ‘Soulmate4holebis’ is een nieuw initiatief van ‘Soulmate4life’, het gerenomeerde relatiebureau voor hetero’s dat al ontelbare singles aan de juiste partner hielp. Bij ons geen ‘nattevingerwerk’, we gaan gericht en weloverwogen op zoek naar ‘de klik’. Blijf niet bij de pakken zitten en neem vandaag nog contact op met ons!

"Holebi's zijn zo geboren en behoren tot elke maatschappij in de wereld. Ze zijn van alle leeftijden, rassen en geloof. Ze zijn de dokters, onderwijzers, boeren, bankiers, soldaten en atleten. En of we het nu weten of niet, of we het nu begrijpen of niet, ze zijn onze familie, onze vrienden en onze buren. Holebi zijn is geen Westerse uitvinding, het is menselijke werkelijkheid".

(Amerikaanse staatssecretaris Hillary Clinton)

 

 

Liefde is liefde

Liefde is liefde
Maakt niet uit voor wie
naar wie het ook gaat
homo of lesbi

 

Liefde is liefde
Zie dat nou in
Zeuren heeft helemaal
geen zin

 

Laat mensen zijn wie ze zijn
en doe ze geen pijn
Je scheldwoorden steken
en de gevoelens spreken

 

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!