Een soulmate voor jou!

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 12 December 2018

Een soulmate voor jou!

Een soulmate, daar hopen we allemaal stilletjes op. Zeker in deze periode van het jaar.

En inderdaad, soms is dat een kwestie van de juiste match vinden. Veel vaker is het evenwel zaak om zelfvertrouwen uit te stralen, jezelf goed te voelen, sterk en zelfzeker in een succesvol leven te staan.

Een mooie tijd die aanbreekt om jezelf te verwennen. Laat je stylen en restylen door styliste Kathleen, die alle knepen van het vak kent door jarenlange ervaring in de mode. Samen op stap voor je personal shopping We maken er een aangename dag/middag van en je krijgt professioneel advies voor je perfecte outfit.

Ook de professional kan bij Soulmate terecht. Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Wij geven advies, zijn klankbord en zorgen dat die eerste indruk niets minder dan … indrukwekkend is.
In elke relatie die je als mens aangaat.

We begeleiden en coachen je op weg naar persoonlijke verruiming en zelfontwikkeling, juiste partnerkeuze, opvolging en begeleiding van een match, relatieproblemen, relatiebemiddeling voor koppels… We helpen je eenandere, positieve, zekere energie uit te stralen. Wie goed in het leven staat, voelt zich beter en dat zie je eraan.

Soulmate is een relatiekantoor met een andere (relatie)aanpak die werkt! Het team van Kathleen Callewaert helpt je een partner te vinden. We luisteren naar je verlangens, zetten je kwaliteiten in de verf en laten je kennismaken met zorgvuldig en doelgericht gekozen kandidaten die net als jij op zoek zijn naar tederheid en liefde voor het leven.

Van harte,

Kathleen