Soulmate-ziet-bij-relatiebemiddeling-ook-nieuw-ondernemerschap-ontstaan

  • Gepost door: soulmate
  • Gepost in:
  • 20 September 2017

“Naar een relatiekantoor stappen is voor velen nog altijd een soort drempel die soms twijfelachtig wordt betreden. Maar eenmaal de stap gezet, zijn klanten tevreden gezien hun leven een totaal andere en nieuwe wending kan geven.”

Door de nodige beroepservaring ben ik er achter gekomen dat een nieuwe relatie ook vaak leidt tot nieuw ondernemerschap of business. “Ik leg de klant uit dat je niet te eng mag denken wanneer je de stap zet naar een relatiekantoor". “Je legt voor jezelf nieuwe wegen open, een nieuw platform wordt aangereikt. Bekijk het als een nieuw netwerk, op privévlak maar ook op zakelijk vlak.

Je wordt gematcht met een persoon die met alle zorg en intuïtief voor jou is uitgekozen volgens je profiel, je wensen en verwachtingen. De klik, de chemie moet er zijn, uiteraard, en mits voldoende tijd uit te trekken lukt dat meestal ook. In mijn relatiekantoor Soulmate zie ik ongelooflijk mooie dingen ontstaan. Dit niet alleen op liefdesvlak (wat uiteraard de bedoeling is) maar ook op zakelijk vlak. De economie kan er enkel wel bij varen.

Ik geef enkele voorbeelden met fictieve namen:

Pascale heeft een mooie interieurzaak en werkt met een groot aantal personeelsleden, Dirk heeft zijn eigen zaak en werkt in de financiële sector. De interieurzaak is vrij zwaar aan het komen voor Pascale en gezien de relatie tussen hen zo vlotjes verloopt beslissen ze dat Dirk zijn zaak verkoopt en zich inkoopt in de zaak van Pascale. Intussen zijn zij gehuwd en loopt de interieurzaak fantastisch en kent de zaak de nodige uitbreiding.

Of nog een voorbeeld:

Mia werkt als zelfstandige in de medische sector, ze klopt dagelijks heel wat uurtjes. Ze ontmoette bij Soulmate een hardwerkende ondernemer. Beiden hebben ze kinderen en is het soms een kluwen om nog de nodige tijd te vinden om elkaar te zien. Gelukkig hebben ze een zeer goede connectie en de weinige tijd die rest spenderen ze dan ook ten volle voor hen als koppel. Op termijn wilden ze toch meer samen zijn en hebben ze besloten om een zaak samen uit de grond te stampen en dit in de lifestyle. Alex verkoopt zijn zaak en werkt nu 100 procent in hun nieuwe zaak. Mia heeft beslist om nog enkel halftijds in haar zaak te werken en dan werken ze met veel enthousiasme en liefde in hun nieuwe zaak. Intussen hebben ze gebouwd en wonen ze als nieuw samengesteld gezin samen.”

Leuke vooruitzichten voor een warme, gezellige winter samen.

Warme groet,

Kathleen