Amore Italiano

ITALIAANSE AVOND: Amore Italiano

Romantiek in Tiegem

'Amore Italiano', zo luidde de veelbelovende naam van de jongste Soulmate-thema-avond. De meeste aanwezigen hadden vooraf wellicht nooit van Tiegem gehoord. Maar na zaterdagavond 22 oktober zullen ze het lieflijke West-Vlaamse dorp nooit meer vergeten. En nog minder het gastronomisch restaurant 't Moreelsgoed. De avond/nacht maakte zijn beloften meer dan waar. Het diner (gegrilde filet van tongschar, ribstuk van graskalfje, tiramisu…) was op sterrenniveau. Alle Italiaanse klassiekers (Eros, Laura Pausini, Zucchero, Umberto Tozzi, Toto Cotugno…) passeerden de revue, een deel ervan vakkundig gecoverd door Davy Valero, zanger en MC van de avond. En eens de stoelen opzij waren geschoven, werd er gedanst, kennis gemaakt en zelfs lichtjes geflirt (jawel!). Vroeg of laat komt er een 'Amore Italiano2'-avond van Soulmate. Daar mag u op rekenen!

SPECIAAL voor jou als Single

Zaterdag 22 OKTOBER 2011 vanaf 19 uur in het Gastronomisch restaurant 't Moreelsgoed te Tiegem

Wil jij op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten?

Of de ideale partner ontmoeten?

Zin in een danspasje op de leuke swingende Italiaanse songs met de live charmezanger Davy Valerio.

Amore Italiano

'Amore Italiano' betekent zoveel als 'Liefde op z'n Italiaans'. Dat is wat Soulmate je belooft op een nieuw uniek evenement. Noteer alvast zaterdag 22 oktober in je agenda voor een Italiaanse avond vol met passie, romantiek en muziek.

Locatie is Gastronomisch restaurant 't Moreelsgoed in Tiegem. Aan de buitenkant oogt dit restaurant als een stijlvol herenhuis met een fraaie toren die dateert uit het eind van de 18de eeuw. Kortom, een topzaak. Na een receptie met aperitief en verzorgde Italiaanse hapjes, serveren uitbaters Tom en Hilde je een heerlijk gastronomisch Italiaans menu.

Om iedereen in de juiste sfeer te brengen is er tussendoor en nadien een optreden van Davy Valerio. De ouders van deze 35-jarige Limburger zijn afkomstig uit Rome. Hij nam ooit deel aan de Soundmixshow van Henny Huisman, als Eros Ramazzotti en stond al in het voorprogramma van Natalia en Umberto Tozzi. Verwacht je dus maar aan héél veel romantiek op de tonen van de hits van Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti, Umberto Tozzi, Zucchero en andere Italiaanse toppers. Uiteraard kan er gedanst worden want na zijn live-optreden is Davy ook dj van deze avond.

Aarzel niet en schrijf je nu al in voor wat opnieuw een onvergetelijke Soulmate-avond belooft te worden. Ciao!

Menu: 

Welkomstreceptie met een glaasje bubbels en een ruim assortiment fijne koude en warme hapjes met een Italiaanse knipoog

***

Gegrilde filet van tongschar met compotte van tomaat en verse kruiden, buffel mozzarella en gewokte courgette, jus van schelpjes en crème van aubergines

***

Ribstuk van graskalfje met gremolata, salie en zuiders gewokte krieltjes, een zalfje van violette artisjokjes met tuinboontjes en venkel

***

Onze versie van tiramissu en smaken van mokka, amaretto en cacao

***

Koffie of thee met mignardises, room en suikerassortiement

Tot 03.00 uur is er GRATIS bar waar wijnen, bieren en frisdranken naar keuze kunnen genuttigd worden.

Waar: 
Restaurant “ ’t Moreelsgoed, Westdorp 17 8573 Tiegem (12km van Waregem)
Wanneer: 
zaterdag, oktober 22, 2011 - 19:00
Kledij: 
Stadskledij
Prijs: 

ALL INN
(alles inbegrepen, geen extra kosten gedurende de volledige avond en nacht)
LEDEN: € 140
NIET LEDEN: € 170 145

Uiterste inschrijvingsdatum: 
15 oktober 2011

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!