Citytrip Amsterdam

Velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren? Het selecte Soulmate-kransje dat tijdens het warmste weekend van oktober een citytrip naar Amsterdam ondernam, bestond uit enthousiaste singles. Allen waren ze 't er achteraf over eens: de afwezigen hadden ongelijk.

Dat de Nederlandse hoofdstad zowel op zaterdag als op zondag in een gulle zomerse zon zou baden, was uiteraard niet te voorzien. Maar dan nog hangt het welslagen van zo 'n trip af van het gezelschap. Na de speeddate-sessie op de bus tijdens de heenreis, was het ijs gebroken en kende iedereen iedereen. De voorziene uitstappen (rondvaart op de grachten, bezoek aan de walletjes, het Van Gogh Museum, het huis van Anne Frank, het sexmuseum...) losten de verwachtingen ruimschoots in. En wat niemand voor mogelijk hield: je kan in Nederland dus wél lekker eten.

Eén van de hoogtepunten van het weekend was zonder twijfel het oergezellige avondetentje in het Italiaanse restaurant Bella Vista. Een aanrader. Of er liefde in de lucht hing, vraagt u? Jà! Een geheimpje onder de aanwezigen.

Na de zeiltrip in het voorjaar bewees Amsterdam opnieuw dat de evenementen van Soulmate echt wel een meerwaarde bieden ten opzichte van de 'klassieke' relatiebureau's. Op naar het volgende initiatief!

Wanneer: 
zondag, oktober 14, 2007 - 19:00

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!