De krokante kantjes van Brugge

Brugge: om van te smullen !

Dat Brugge (wellicht) de mooiste stad van 't land is, bleek al uit de opkomst. Vijftig personen beantwoordden de oproep van Soulmate en niet één van hen had daar achteraf spijt van. Brugge mag dan wel maar een voorschot groot zijn, de adembenemende hoekjes en kantjes van het Venetië van het Noorden zijn haast niet te tellen. De stadswandeling ging dan ook niet langs de Halletoren, de Brugse markt of de reien – kortom, de toeristische klassiekers, maar de ervaren gids leidde de groep langs het ongekende maar daarom niet minder adembenemende stadsgedeelte en kruidde het visuele genot met grappige en sappige verhalen over Brugge. Er werden ook drie culinaire stops ingelast. Iedereen werd vergast op een driegangen menu in 3 verschillende restaurants.

De ruime groep werd in twee opgedeeld maar iedereen kwam weer samen in de loungebar B-In, waar druk werd nagepraat over 'De krokante kantjes van Brugge'. Na Gent en Brugge is Soulmate vast van plan om een volgende hartverwarmende culinaire wandeling te organiseren. We houden je op de hoogte!

Reacties

Ik wens je proficiat met het succes van gisterenavond. Grote opkomst want dat was nie nikske hé.

Zeker was ook dat Brugge algemeen in de groep een zeer goed gekozen plaats was, zeer dankbaar en zeker op dat ogenblik van de dag.

Ik denk hierbij in het bijzonder toen we van de Dijver naar de Langestraat zijn gewandeld, oa hadden we daar die prachtige oude bruggen iets voorbij de oude vismarkt.

Doe zo voort

L.S.

Ik wou je nog even bedanken voor de leuke avond in Brugge. Ik heb er echt wel van genoten! Een zeer leuk concept.

Toffe mensen leren kennen.

D.E.

Perfecto. Super. Een verrassende en aangename avond met heel gezellige mensen. Dit mag je meer organiseren van mijn part. Ik ben zeker van de partij.Kathleen, jij bent ook zo betrokken met de mensen, staat iedereen te woord en steeds met een verrukkelijke lach. Nog eens mercikes.

N.D.

Wanneer: 
zaterdag, oktober 10, 2009 - 19:00

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!