Gastronomische wandeling

'SOULMATE' VERWENT FIJNPROEVERS

Onze oproep naar 'fijnproevers' is niet in dovemansoren gevallen. Een 35-tal smulpapen bliezen op een zonnige zomervooravond verzamelen bij de kiosk op de Gentse Kouter voor een veelbelovende gastronomische wandeling door Gent. Het gezegde dat de liefde van de man door de maag gaat, moet evenwel dringend herzien worden. De dames waren ruim in de meerderheid, weliswaar tot grote tevredenheid van de mannelijke deelnemers.

De afwezigen hadden (nog maar eens) ongelijk. De wandeling 'Gent op z'n Kookpunt' ging langs de historische binnenstad en twee ervaren en onderlegde gidsen gaven tekst en uitleg bij de talrijke bezienswaardigheden. Maar lekker eten, daar was het ons allen toch in de eerste plaats om te doen. Wel, van de 'Amuse Bouche' in het Pakhuis tot en met de koffie met versnaperingen in koffiehuis 'Coffee & Curiosa' werden de smaakpapillen van de 'Soulmaters' op een schandelijk zalige manier verwend. Tussenin had de kok van 'De Witte Leeuw', het stijlvolle restaurant op de Graslei, ons het lekkerste voor- en hoofdgerecht in jàren bereid.

Als afzakkertje trokken we met z'n allen naar de 'Make-Up Club' om de vergaarde calorieën weer van ons af te dansen. De avond (of nacht) werd in stijl afgesloten in Café Theatre, naast de Gentse Opera. Daar kwamen de tongen pas goed los en kropen de gelijkgestemden knus dicht tegen elkaar aan. Of daar ook iets standvastigs uit voortkwam, is (voorlopig) een goed bewaard geheim.

Knoop het volgende alvast goed in de oren: mis het volgende evenement van Soulmate onder geen enkel beding. Binnenkort meer daarover op deze site...

Wanneer: 
zaterdag, juni 28, 2008 - 19:00

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!