Seasens

MET SOULMATE OP ZEE

We zullen het nu maar toegeven: 'Soulmate' heeft een geheim pact afgesloten met de weergoden. Op onze citytrip naar Amsterdam, in oktober van vorig jaar, was de zon royaal van de partij. Voor onze zondagse zeiltocht op de Noordzee, op 14 september, was de hemel weer staalblauw.

De dag begon met een Seasens-relaxatiesessie in het als relaxatieruimte ingerichte laadruim van een authentiek vrachtschip. De sessie was aangekondigd als een doeltreffend en verantwoord antidotum tegen stress en spanningen. Als een fascinerende ontdekkingsreis doorheen uw eigen zintuiglijke waarnemingen. En dat is het ook. Een absolute aantader !

In de namiddag koos het Soulmate-klasje het ruime sop voor een zeiltocht aan boord van het zeilschip Nele. De zee was rustig en aan boord werd gezellig gekeuveld en werden er banden gesmeed. De dag werd afgesloten met een lekker maal in 'Fort Napoleon', na een razend interessante rondleiding in het fort in het kader van Monumentendag.

Kortom, 14 september werd voor de deelnemers een zondag om in te kaderen. Binnenkort wordt op deze site het volgende evenement aangekondigd. Zorg dat je er bij bent !

Wanneer: 
zondag, september 14, 2008 - 19:00

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!