Soulmate Loveboat

De zielsverwanten van Soulmate beleefden een fantastische dag aan boord van de "Soulmate Loveboat". De zon was dan wel niet van de partij, maar dat kon de pret niet bederven. Reeds bij het ontbijt sloegen de 'Soulmates' gezellig aan het keuvelen. De voorspelde vier beaufort zorgde ervoor dat de zeilboot half overstag over de woeste golven heen scheurde, richting Duinkerke. Niemand werd evenwel zeeziek. Met dank aan de 'goeie pil' van de kapitein. Tijdens een gezellig dineetje en bij een sprankelend glas champagne kreeg iedereen de kans om zich op een originele manier voor te stellen, wat zorgde voor een toffe en ontspannen sfeer aan boord. De meesten brachten de avond nog gezellig samen door, nagenietend van het gebeuren. 'En petit commité' is er al een barbecue gepland voor deze zomer.

Onze leden aan het woord.

"De boottocht vond ik tof , de groep was aangenaam en plezante sfeer. Zeker geslaagd voor mij en voor herhaling vatbaar. 'k Vind dat jij Kathleen een pluim verdient voor de organisatie."

Groetjes en een lieve zoen vanwege DV de apotheker.

"Leuk, avontuurlijk en ontspannend. Toffe babbels en veel gelachen. Kortom, het was een mooie dag waar ik veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen."

P.R. Kampenhout

"Bij deze wil ik U van harte dank zeggen voor uw initiatief van de voorbije zondag. Ik was bij de gelukkigen die mochten deelnemen aan de zeiltocht op zee. Het was voor mij niet alleen een unieke ervaring om eens kennis te maken een prachtige boot en het wel en wee van het varen op zee, maar vooral heb ik nieuwe onbekende mensen ontmoet met wie ik heel spontaan heb kunnen kennismaken, babbelen,lachen, plezier maken.... Het minder goeie weer kon de pret niet bederven, de goeie sfeer zat er meteen vanaf het begin erin... ik heb me heel goed geamuseerd en 't zal zeker een herinnering zijn die me heel lang zal bij blijven. Ik hoop dat je nog veel dergelijke initiatieven zal nemen, en op mij mag je nu rekenen voor deelname bij de eerstvolgende activiteit. "

Veel succes nog !

V.D. Avelgem

Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de geslaagde zeiltocht Nieuwpoort-Duinkerken met de crew van de Antwerp flyer die voor onze leden instond voor het slagen van de zeilreis, in ieder geval heb ik ervan genoten!

R.W. Antwerpen

SARAH'S LOVE-BOAT-VIEW

Open Zicht
Elkaar
Verruimend
Recht door Zee.
Ogen-blik
TIJD
OpportuniTEIT
openend
VOL-UIT-IN
ware stroming
van Water.

Sarah Kortrijk.

Wanneer: 
zondag, juni 24, 2007 - 19:00

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!