Valentijnsevenement 2012

VALENTIJNSEVENEMENT 2012

SPECIAAL voor jou als Single

Zaterdag 11 februari 2012 vanaf 19 uur in Salons Denotter te Zedelgem

Romantiek overwint op Valentijnshappening

Romantiek is het beste antivriesmiddel dat er bestaat! Het is bewezen en zij die aanwezig waren op de Valentijnshappening van Soulmate, op 11 februari jl., zullen het beamen. Het was één van de koudste vriesavonden/-nachten van het jaar maar in de stijlvolle Salons Denotter in Zedelgem was het lekker gezellig warm en - in de vroege uurtjes - zelfs een tikje zwoel.

Na het aperitief en de kennismaking - toch zo'n 50 singles hadden de barre kou getrotseerd! - smolten de zeebaars en de eendenborst op de tong. De eerste contacten waren inmiddels gelegd, het ijs (toepasselijk!) gebroken en nadien ging het er op de dansvloer uitgelaten aan toe. Ook met dank aan 'ambiancemakers' Alex & Rudi die met hun covers van een aantal onvergetelijke evergreens de boel op gang trokken. Niemand die ook maar één seconde dacht aan de Siberische temperaturen en de vriesellende. Conclusie: de romantiek overwon op de Soulmate Valentijnshappening. Een traditie die we zonder enige twijfel zullen voortzetten. Hou onze website in de gaten voor het komende Soulmate-evenement!

Wil jij op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten? Of de ideale partner ontmoeten? Jouw Valentijntje! Zin in een danspasje op de leuke swingende songs met het duo Alex & Rudi.

Valentijn 2012, dichterbij dan je denkt!

Dé feestmaand – december – staat weer voor de deur. Maar er zijn er onder jullie die nù al uitkijken naar 14 februari. Valentijn, het feest van de liefde. Maar er zijn er onder jullie die nù al uitkijken naar 14 februari. Wij bij Soulmate doen dat ook. Onze Valentijnhappening is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden die we ook in 2012 in ere willen houden. Op zaterdag 11 februari nodigen we graag alle singles – zowel leden als niet leden – uit in Salons Denotter in Zedelgem voor een ongetwijfeld opnieuw onvergetelijke avond die helemaal in het teken zal staan van De Liefde. Het scenario van de avond is als vanouds: receptie om kennis te maken met elkaar, een heerlijke maaltijd en dan party time!

Voor dat laatste zorgt deze keer het duo Alex & Rudi. De eerste werd ooit tweede in de vtm-Soundmixshow met 'Words' van Boyzone. Toen Alex Rudi tegenkwam in een karaokebar, besloten ze om voortaan met z'n tweeën op te treden. En met succes! In 2002 werden de twee West-Vlamingen 'kampioen van Vlaanderen karaoke' met het nummer 'Don't let the sun go down on me' van Elton John en George Michael. Wees er maar zeker van dat zij op 11 februari garant zullen staan voor ambiance en romantiek.

Menu: 

Cava Brut Rosé met tongstrelende liefdeshapjes

***

Passioneel zacht soepje van Noordzeegarnaaltjes

***

Op zijn vel gebakken zeebaars stoeiend met rivierkreeftjes , geplette aardappel met basilicumblaadjes en cupido groentjes

***

Rosé gebakken eendenborst "d'amour" met verliefde primeurgroentjes, sausje van steranijs en vanille, spiesje van amandelkroketjes

***

Liefdevol valentijndessert

***

Mokka met verleidelijke zoetjes

Tot 03.00 uur is er GRATIS bar waar wijnen, bieren en frisdranken naar keuze kunnen genuttigd worden.

Waar: 
Salons Denotter - Torhoutsesteenweg 76, 8210 Zedelgem(Brugge)
Wanneer: 
zaterdag, februari 11, 2012 - 19:00
Kledij: 
Stadskledij
Prijs: 

ALL INN
(alles inbegrepen, geen extra kosten gedurende de volledige avond en nacht)
LEDEN: € 140
NIET LEDEN: € 170 145

Uiterste inschrijvingsdatum: 
7 februari 2012

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!