Valentijnshappening 2010

Jullie exclusieve en stijlvolle ValentijnshappeningDe winter is in aantocht, maar Soulmate zou Soulmate niet zijn als ze al niet warme en gezellige voorbereidingen aan het maken waren voor een exclusieve Valentijnshappening tijdens de avond en nacht van 13 op 14 februari 2010.Die dag wil ze alle mensen samenbrengen die op zoek zijn naar een unieke en gezellige avond, in het teken van de romantiek, met alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn ... een absolute aanrader voor iedereen, of je nu single bent of met partner, met de garantie op een avond die je niet snel zal vergeten.Je wordt ontvangen in het mooie Gent, je parkeert je wagen in de bewaakte en overdekte parking onder het Sint-Pietersplein (makkelijk bereikbaar) waarna je ontvangen wordt in één van de mooiste zaken van Gent "Het Parlement" en je een welkomsreceptie wordt aangeboden. Even later bij valavond maak je een unieke boottocht op de binnenwateren, en geniet je van de mooie verlichte architectuur die deze stad te bieden heeft, je krijgt een uniek zicht op de binnenstad van het romantische Gent, gespekt met de nodige animatie die deze sferen versterken.

Nadien wordt je terug ontvangen in de locatie die ondertussen is omgetoverd in een romantische ontmoetingsplaats, en waar je kan genieten van een uitgebreid walking dinner met allerlei hapjes en culinaire hoogstandjes, begeleid met speciaal voor de gelegenheid geselekteerde wijnen. Dit alles wordt omkadert met live muziek. Een exclusief kader die iedereen zal smaken, letterlijk en figuurlijk.

Later op de avond wordt de zaal nogmaals omgetoverd zodat er plaatsen worden gecreërd voor ieders wil : een dansvloer met DJ voor diegenen die zich willen wagen aan een danspasje, een gezellige zithoek met zeteltjes waar jullie zich kunnen afzonderen en een gesprek mogelijk is en vele andere, voor elk wat wils, laat jullie verrassen.

Tot 03.00 uur is er free bar waar alle dranken naar keuze kunnen genuttigd worden.

Waar: 
Parking Sint-Pietersplein en “Het Parlement” in Gent
Wanneer: 
zaterdag, februari 13, 2010 - 18:30
Prijs: 

150 euro per persoon (alles inbegrepen, geen extra kosten gedurende de volledige avond en nacht)

Uiterste inschrijvingsdatum: 
7 februari 2010

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!