Valentijnshappening 2011

Jouw exclusieve Valentijnshappening

SPECIAAL voor jou als Single

Op 12 februari 2011 vanaf 19 uur in Wevelgem (bij Kortrijk)

Valentijn op een leuke manier doorbrengen?

Of de ideale partner ontmoeten?

Hoe romantisch kan het zijn

je partner te ontmoeten op Valentijn!

Daar is Valentijn, het feest van de liefde, alweer in aantocht. Voor sommige singles een gruwelijk vooruitzicht om die romantische dag alweer alleen te moeten doorbrengen. Daar valt misschien iets aan te doen. Kom op zaterdag 12 februari, twee dagen vóór de naamdag van Cupido, naar het Soulmate/Valentijnfeest. Dat feest is intussen zo stilaan een traditie aan het worden en wie er de voorbije jaren al bij was, weet dat het ook nu weer een avond vol verrassingen en plezier zal worden.

Je wordt ontvangen in een unieke en romantische zaak 'Den Oesterput' te Wevelgem waar je een welkomstreceptie wordt aangeboden van 19h tot 20h, gevolgd door een gezellig Valentijnsdiner. Een gelegenheid om al een eerste contact te leggen of vrijblijvend bij te praten met andere vrijgezellen.

Lachen doe je zeker tussen de maaltijd met de grappen en onweerstaanbare imitaties van cabaretier Karel Declercq. In 'België in z'n blootje' legt hij de ziel bloot van dit land. Komen ook langs: Elio di Rupo, Yves Leterme, Tom Boonen, aartsbisschop Léonard, althans Karel kruipt in de huid van deze en nog andere tenoren van dit land. Geert Hoste meets Chris Van den Durpel, als het ware.

Na de humor is het tijd voor ritme en daar zal dj 'Poll van Ghent' voor zorgen. De dansgrage aanwezigen kunnen zich naar hartelust uitleven op de dansvloer. Humor, ritme en romantiek. Geef toe, een betere Valentijn kan u zichzelf niet dromen. Zoals je kan lezen wordt dit een exclusieve en ongetwijfeld unieke avond. Be part of it !

Menu: 

Welkomstreceptie met een glaasje bubbels en fijne hapjes

***

Bavarois van trostomaatjes met spiesje van scampis

***

Rolletjes van parelhoen met wintergroentjes

***

Liefdesbordje

***

Koffie met zoetigheden

Tot 03.00 uur is er GRATIS bar waar wijnen, bieren en frisdranken naar keuze kunnen genuttigd worden.

Waar: 
Restaurant ‘Den Oesterput’ Bieststraat 100 8560 Wevelgem
Wanneer: 
zaterdag, februari 12, 2011 - 19:00
Prijs: 

ALL INN
(alles inbegrepen, geen extra kosten gedurende
de volledige avond en nacht)
LEDEN: € 130
NIET LEDEN: € 170 135

Uiterste inschrijvingsdatum: 
6 februari 2011

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!