Wijndegustatie

Wijndegustatie met topsommelier!

Het is nog volop zomer en stralend terrasjesweer. Maar wanneer straks de herfst weer in 't land is, weten heel wat singles weer niet meer waarheen... Soulmate heeft een aanrader in petto, namelijk een wijndegustatie met een topsommelier.

Op zaterdag 25 september is de "place-to-be" de Brasserie-Lounge Track 75 in Harelbeke (Stationsplein 1A).Op het programma een wijndegustatie en kaasavond.

Ontvangst met een glaasje bubbels en hapjes om 19u, start degustatie en kaasavond om 20u.

De avond wordt geleid door Gido Vanimschoot, sommelier en topwijnkenner.

In 1994 behaalde hij de titel "Sommelier Wijnen van de Wereld", in 1998 werd hij "Wereldwijnmeester" en in 2002 behaalde hij het "Advanced Certificate" bij de WSET (Wine & Spirit Education Trust) in Londen.

Tussenin haalde hij ook nog eens een finaleplaats op het prestigieuze wijnconcours "Prosper Montagné". Kortom, een kenner zonder weerga die z'n kennis en passie die avond in Harelbeke graag met je zal delen.

Na de degustatie kan nog nagekeuveld worden in de gezellige bar-lounge van de brasserie. En wie dat wenst, kan zich aan een danspasje wagen. Kortom, het belooft weer een ongemeen boeiende en romantische Soulmate-avond te worden. Be there !!

Waar: 
Brasserie en Lounge Track 75 Stationsplein 1A Harelbeke
Wanneer: 
zaterdag, september 25, 2010 - 19:00
Prijs: 

Leden € 65 en niet leden € 75 (eten en dranken inbegrepen)

Uiterste inschrijvingsdatum: 
20 september 2010

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!