Over soulmate

 

Biografie Kathleen Callewaert

Sinds het begin van haar loopbaan werd Kathleen Callewaert geboeid door mensen. De verscheidenheid tussen mensen in hun zoektocht naar een identiteit en een eigen rol in onze samenleving heeft haar altijd gefascineerd.

Zij kwam tot het inzicht dat harmonieuze intermenselijke relaties niet altijd spontaan tot stand komen. Via een eigen merkkledingzaak en consulting voor verschillende bedrijven, verwierf zij een onschatbare bagage aan mensenkennis. Zij ontdekte welke impact de juiste kledijkeuze heeft op de uitstraling en het geluksgevoel van mensen.

Hoe bevestiging leidt tot identiteit… Deze ervaringen vormden later de basis voor haar professioneel leven en nieuwsgierigheid. Na haar evolutie van gesprekspartner tot vertrouwenspersoon, specialiseerde zij zich in styling en intermenselijke coaching. Om mensen beter te kunnen begrijpen en op een deskundige manier te kunnen helpen, volgde zij in binnen- en buitenland diverse opleidingen, waaronder Intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Mindfulness,  Energiecursussen 21ste eeuw, Moderne technieken 21ste eeuw, zelfrealisatie, relatiekunde, NLP, Personal & Singlecoaching en Relatiebemiddeling (Gecertificeerde coach), opleiding van stress naar energie, kleur-, stijl- en imagoconsulente, styliste, vastgoedstyliste en basis Interieur. 

Kathleen Callewaert was lid van de Internationale School voor Persoonlijke Structurele Ontwikkeling.

Zij doet actief aan yoga en houdt haar conditie op peil met fitness en spinning. Een gezonde geest in een gezond lichaam is voor haar de basis van een gelukkig leven. In het relatiebureau "Soulmate" begeleidt zij sinds 2007 mensen door coaching, relatiebemiddeling en (re)styling. Als matchmaker heeft zij intussen tal van koppels gevormd die samen een nieuwe toekomst hebben uitgebouwd. En als oprichtster is zij tevens de stuwende kracht achter Man/Vrouw/Celebrity op Maat (www.soul2soul.be). En omdat alles niet te kunstmatig zou verlopen, organiseert ze regelmatig stijlvolle evenementen voor singles.


Waarom Soulmate

Een "soulmate" is volgens het (Van Dale) woordenboek: Iem. met wie men zich zielsverwant voelt. Syn. zielsvriend, hartsvriend.
Soulmate komt ook steeds vaker terug als trefwoord in contactadvertenties.

Uiteraard spelen leeftijd, regio, beroep, interesses, uiterlijk e.d.m. nog een rol voor hij of zij die single is en via bemiddeling een partner hoopt te vinden. Maar wat deze criteria betreft, knijp je graag een oogje dicht als het erop aankomt om die ene met wie je tot in de ziel verwant bent te vinden.

Iemand die aan een half woord genoeg heeft om je te begrijpen. Die lacht wanneer jij lacht. Droevig is wanneer jij dat bent. Intuïtief aanvoelt wat je noden en verlangens zijn. Graag dicht bij je is, maar je niet verstikt en je de ruimte laat om jezelf verder te ontwikkelen.

Die soulmate vinden lijkt helaas vaak als zoeken naar een naald in een hooiberg. Meer dan ooit zelfs, want de moderne communicatietechnieken hebben het er vreemd genoeg niet makkelijker op gemaakt om nieuwe contacten te leggen. Integendeel. Je kan dus best een zetje in de rug gebruiken. Dat"zetje in de rug" is net wat wij willen zijn.

Relatiebureau Soulmate wil voor jou de opstap zijn naar een nieuwe relatie.

Met doelgerichte stappen, sterke focus en in beperkte tijd, de geschikte partner, de juiste match aan je voor te stellen. Diegene die, voortgaande op je teleurstellende ervaringen in het uitgangsleven en op internet, niet lijkt te bestaan. Want hoe geslaagd je ook bent in het leven, hoe geanimeerd je sociaal leven en hoe ruim je vriendenkring ook is, als puntje bij paaltje komt wil elk van ons hetzelfde: voor het leven gelukkig zijn met één iemand. Je maatje. Je soulmate.

 

 

17 tips voor een geslaagde relatie

Ben jij ook op zoek naar het ontbrekende stukje in je leven en verlang je naar een echte soulmate?

 

Relatie-experte van Vlaanderen Kathleen geeft je gratis 17 tips!

 

Download hier uw gratis exemplaar!

Styling - Restyling

Schoonheid zit van binnen en deze gaan we op de juiste manier aan de buitenzijde laten stralen.

 

Lees meer

Personal shopping

Laat je je ook graag adviseren om jou perfecte outfit uit te zoeken?

 

Lees meer

Coaching

Als personal coach kan ik jou in alle professionaliteit helpen en begeleiden tot het uitbouwen van je vaardigheden.

 

Lees meer

Wenst u meer informatie of een afspraak? Neem nu contact op!